Ajankohtaista

Hyvää vuotta 2017!

Hyvää vuotta 2017!

Joensuussa vuosi vaihtui upean ilotulituksen vauhdittamana. Arjen ja vaikeuksien keskellä on myös lupa juhlia ja uskoa tulevaan. Uskon lisäksi tarvitaan tekoja, jotta Suomi on jatkossakin maailman paras maa asua. Tarvitaan työtä, välittämistä ja vastuuta. Tehdään yhdessä Suomen juhlavuodesta hyvä vuosi!

Lue lisää

Yhteisellä asialla

osaaminen

Minulta on kysytty, miksi Kokoomus. Koska Kokoomus on koulutuksen ja sivistyksen puolue. Kannustan ajattelemaan itse. Kokoomus on myös työn ja yrittäjyyden puolue. Hyvinvointi syntyy työstä ja tekemisestä, myös vapaaehtoistyöstä.

Kokoomus on keskustaoikeistolainen kansanpuolue. Kokoomuksen arvoja ovat mahdollisuuksien tasa-arvo, kannustavuus, suvaitsevaisuus ja välittäminen. 

Kokoomus tavoittelee vapauden ja vastuun tasapainoa sekä rakentaa tulevaisuutta ja etsii uusia ratkaisuja. Jotta myös tulevilla sukupolvilla olisi mahdollisuus.

Lue lisää

Elinvoimaa!

image

Kaupungin uudistaessa hallintoaan ja sosiaali- ja terveyspalveluiden siirryttyä Siun sotelle, lautakuntarakenne muuttui. Olen vuoden alusta elinvoimalautakunnan jäsen. Muistelen ilolla työtäni vapaa-aikalautakunnassa. Toimivat kulttuuripalvelut ja vetovoimaiset tapahtumat ovat elinvoimaa parhaimmillaan sekä kuntalaisille että yrityksille. 

Lue lisää

Tule mukaan - kuntavaalit 2017!

http://www.helihjalm.fi/binary/file/-/fid/56/

Olen ollut mukana vaikuttamassa pian neljä vuotta, se on antanut enemmän kuin ottanut. Ei riitä, että mukana olen vain minä, tämä on yhteispeliä. Kannustan lämpimästi kaikkia yhteisistä asioista kiinnostuneita lähtemään mukaan ehdolle, vaikuttamisen paikkoja löytyy jokaiselle. Ota rohkeasti yhteyttä!

Lue lisää