Ajankohtaista

Kaunista kesää!

Kaunista kesää!

Luottamustehtävät ovat tältä kesältä ohi. Kaupunginvaltuuston viimeisessä kokouksessa käsiteltiin uutta hallintomallia. Jatkossa meillä on kolme vahvaa vaikuttamisen paikkaa: elinkeino, hyvinvointi ja kaupunkirakenne. Siun sote aiheutti tarpeen järjestellä päätöksentekoa uusiksi. Voimme olla ylpeitä Siun sotesta, olemme edelläkävijöitä koko Suomessa. Valtakunnan tason jännitysnäytelmä huipentui Kokoomuksen uuden puheenjohtajan valintaan. Itse liputin Alexin puolesta, mutta kun valinta on tehty, pulinat pois ja töihin! Mutta ensin huilataan ja nautitaan kesästä.

Lue lisää

Yhteisellä asialla

osaaminen

Minulta on kysytty, miksi Kokoomus. Koska Kokoomus on koulutuksen ja sivistyksen puolue. Kannustan ajattelemaan itse. Kokoomus on myös työn ja yrittäjyyden puolue. Hyvinvointi syntyy työstä ja tekemisestä, myös vapaaehtoistyöstä.

Kokoomus on keskustaoikeistolainen kansanpuolue. Kokoomuksen arvoja ovat mahdollisuuksien tasa-arvo, kannustavuus, suvaitsevaisuus ja välittäminen. 

Kokoomus tavoittelee vapauden ja vastuun tasapainoa sekä rakentaa tulevaisuutta ja etsii uusia ratkaisuja. Jotta myös tulevilla sukupolvilla olisi mahdollisuus.

Lue lisää

Vapaalla

image

Kaupungin vapaa-aikalautakunnan jäsenenä seuraan aktiivisesti mitä kaupungissa tapahtuu. Vuosi on täynnä huikeita tapahtumia, kaupungin oman uuden tapahtumapäällikön Markku Pyykkösen kädenjälki alkaa myös näkyä. Ilosaarirock on minulle joka kesän kohokohta. Siellä tapaa vanhoja ja uusia tuttuja rennoissa tunnelmissa!

Lue lisää

Tarvitsen ääntäsi

Altistuminen sisäilmaongelmille ehti aiheuttaa minulle pysyvän herkkyyden. Sitkeän taistelun jälkeen koulumme pääsi aloittamaan syksyllä 2015 uusissa ja terveissä tiloissa. Päättäjänä puhun edelleen terveiden rakennusten ja kunnollisen rakentamisen puolesta. Kaupungilla riittää edelleen ongelmakohteita. Kuvassa "viattoman" näköisiä homeitiöitä, joita ei kenenkään pitäisi keuhkoihinsa joutua hengittämään.

Lue lisää